Nye Askeladden P66 Multi skal etter planen lanseres under Båter i Sjøen 6.-9. september.

I sin enkleste utgave skal dette være en kraftig, åpen skjærgårdsjeep med ekstra stort dekksareal.

Den doble styrekonsollen kan plasseres der det er ønskelig, enten akter eller forut i båten. Videre kan P66 Multi påbygges med moduler etter behov.

Det finnes en rekke tilleggsvalg som kan gjøre den til en godt utstyrt styrehusbåt med fisketank, garn- og teineløfter med arbeidskonsoll, dieselvarmer, spyletoalett, dekkspyling, baugpropell og flere andre utstyrsenheter.

Båten skal videre være ypperlig egnet som en kraftig skjærgårdsjeep med stor lastekapasitet.

=

MULTI: Båten skal videre være ypperlig egnet som en kraftig skjærgårdsjeep med stor lastekapasitet også. SKISSE: Askeladden

For hobbyfiskeren

Samtidig er dette hobbyfiskerens drømmebåt og ikke minst er den spesielt tilrettelagt for dem som driver med leppefiske.

P66 kan utrustes med 200- eller 500-liters fisketank med kraftig sirkulasjonspumpe. Lokket på den største tanken kan tilpasses sorteringsbehov for leppefisk.

Båten har fem store luker i dørken som gir ekstra gode muligheter for å plassere utstyr og last under dekk.

Vekk med utstyr

I et marked der fokus i stor grad har dreid vekk fra luksuriøst utstyrte båter med teakdørk, forniklet utstyr, kostbare tekstiler og lignende - så vil man oppleve P66 Multi som et nytt, ærlig og lang mer tidsriktig båtkonsept.

Askeladden tror brukerne av P66 Multi vil være opptatt av at båten takler praktisk oppgaver, enten det er snakk om transport, fiske, oppdrett eller andre maritime aktiviteter.

- I dette markedet er P66 Multi med sin unike fleksibilitet og tilpasningsevne et ideelt alternativ, avslutter Askeladden i et presseskriv.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!