Drive 50 Open

Det er mange sitteplasser i den nye Drive 50 Open.

Drive er en kombinasjonsbåt med aluminiumsskrog og glassfiberinnredning. En spennende blanding av robuste og komfortable egenskaper som for alvor skal innta markedet i 2011.

Det var på Göteborgmessen i begynnelsen av februar at de nye Drivemodellene hadde sin verdenspremiere. Men det er på Dra til sjøs-messen i Bergen 17-20. februar de blir premierevist for et norsk publikum, sammen med et stort antall andre båtnyheter.

I tillegg til de to 56-modellene som debuterte på Båter i sjøen i fjor høst, er det den nye skjærgårdsjeepen Drive 50 Open som kan bli det store gjennombruddet for Drive-modellene i Norge.

- Vi har tro på at Drive 50 Open kan være en potensiell volumselger, sier Brunswicksjef i Norge, Per Jørgen Røgeberg.

- Det vil ta noe tid å innarbeide et helt nytt båtkonsept, men her får man en landsteds- og hyttebåt som både tåler røff bruk og gir høy komfort om bord.

Ny kombinasjon for mange kunder

Kombinasjonen av et robust aluminiumsskrog med pent interiør etter samme mønster som en glassfiberbåt, har ikke vært vanlig i Norge, selv om Silver har levert slike båter over noen år.

Uansett ser Drive 50 Open ut som en spennende skjærgårdsjeep med innholdsrik innredning; to pilotstoler bak separate konsoller og en liten aktersofa. Foran konsollene er det to langsgående sittebenker med stuverom. Prismessig ser også Drive 50 Open til å bli attraktiv.

Drive 66 blir lansert i Bergen i to versjoner, den ene med daycruiserkonsept, den andre med hardtop. En av de store Drive-utfordrerne Norges-debuterer også: Yamarin Cross 56 SC er å finne i Arenumhallen.

Les mer

Prøvekjørt: Yamarin 53 BR

Prøvekjørt: Askeladden C62

Velg riktig båt

Drive 66HT

Hardtopmodellen Drive 66HT har det mest spennende designet av de nye modellene.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!