Nordkapp melder om en god fjorårssesong og presenterer to nye modeller for denne sesongen, ifølge en pressemelding fra verftet. Begge modellene skal være er en del av en langsiktig utviklingsstrategi som startet i 2010. Selve lanseringen av båtene vil finne sted på Sjøen for alle i år.

Nordkapp 655=

PRAKTISK: Den nye modellen 655 skal ha fått alle de praktiske detaljene fra forgjengeren, men den skal ha fått mange nye endringer. © Nordkapp

Nordkapp Noblesse 655 er modellen som overtar etter Nordkapp Noblesse 650 som første gang ble lansert 2007. Den nye modellen skal ha fått alle de praktiske detaljene fra forgjengeren, men den skal ha fått mange nye endringer, som fører til at båten framstår som en ny modell. Noen av endringene er ny badestige, dashbord, seter i cockpit, pantry, solseng og akterbenk. Produksjonsstart var i november.

Nordkapp 655=

DASHBORD: Noen av endringene i 655 er et nytt dashbord. © Nordkapp

Nordkapp Noblesse 625 er en helt ny båt i et populært segment. Denne modellen har elementer fra den nye designlinjen til Nordkapp. Dette vil bli en av de mest spennende nyhetene på markedet i år. Utviklingsarbeidet er nå inne i sluttfasen og produksjonen er nå i gang.

=

NY: Noblesse 625 er en helt ny båt i et populært segment.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!