OceanMaster 660 WA er en naturlig oppfølger til OceanMaster 720 WA, som vi har kjørt test på tidligere i år. 660-versjonen deler skrog med cabinmodellen på samme størrelse, og vi kjenner igjen flere av de vellykkede løsningene fra storesøster 720 WA.

Det gjelder spesielt uteplassen. Her har du to pilotstoler bak en solid og tilsynelatende lun konsoll. Akter er det en rommelig sofa med god plass på siden til å komme helt akter til badestigen. I baugen er det en V-formet sittegruppe, og kombinert med sitteputen foran konsollen gir det en sosial sitteplass forut.

Med tanke på relativt begrenset soveplass i den lille kabinen, understreker Odd Ørnulf Stray i Fritidssenteret AS at OceanMaster 660 WA ikke er ment som noen overnattingsbåt.

Oceanmaster 660=

IKKE OVERNATTING: Med tanke på relativt begrenset soveplass i den lille kabinen, understreker Odd Ørnulf Stray i Fritidssenteret AS at OceanMaster 660 WA ikke er ment som noen overnattingsbåt. © Oceanmaster

- Men den kan utstyres med pantry og toalett, slik at en lengre weekendtur skal gå greit for to personer, sier Stray.

- Dessuten kan båten leveres både med cockpitkalesje og med heldekkende kalesje for de som vil utvide bruksområdet.

Båten har allerede vært prøvekjørt med 140 hk, og logget da snaut 35 knop. - En motor på rundt 150 hk vil sannsynligvis gi en bra kombinasjon av egenskaper og pris, sier Stray. Båten leveres med motorer fra 100-200 hk.

Med 150 hk fra Evinrude eller Suzuki på hekken, koster båten 365 000 kroner. I følge utstyrsprislisten på www.oceanmaster.no bør du regne med ca. 50 000 kroner i ekstrautstyr for å få en båt med de viktigste brukselementene på plass.

Båten vil bli vist på Båter i Sjøen i Sandvika fra torsdag 2 til søndag 5. september.

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!