Båten har gjennomgått en vesentlig oppgradering i forhold til sin forgjenger med samme navn - og naturlig nok overtar den plassen etter denne. Enduro 600 har vært en suksess for Nordkapp, og har i mange år vært blant Norges mest solgte skjærgårdsjeeper.

Nordkapp Enduro 600=

Nordkapp Enduro 600 har fortsatt en fin innredningsløsning med plass til syv personer.

Den nye modellen har blitt oppgradert med blant annet nytt dashbord med mulighet for innfelling av kartplotter, større passasjerplass på akterdekk, nye farger på putene, oppbevaringsrom i styrekonsollen, lengre badestige, innvendige trinn for enklere ombordstigning, samt en mer aerodynamisk vindskjerm.

Da vi testet forgjengeren, var vi godt fornøyd med interiøret.

Ifølge produsenten er Enduro 600 velegnet for både fisketurer, vannsport og turer i skjærgården. Ting som kalesje, solseng, teaklaminat og teakdetaljer finnes på listen over tilgjengelig tilleggsutstyr. På motorfronten vil det tilbys pakkeløsninger med Evinrude E-Tec-motorer fra 90-150 hester. Prisene er i skrivende stund ikke klare, men de vil neppe skille seg voldsomt fra forgjengerens.

Nordkapp har også andre spennende nyheter på gang, som den større 760 Enduro.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!