Tradisjonen tro stiller britiske Sunseeker med en solid nyhet til åpningen av en ny båtsesong, som gjerne markeres med alle båtentusiasters mekkareise til London Boat Show. I fjor lanserte Sunseeker syv nye båter.

Nå kommer de med en ny sportslig hardtopp for godværsdagene.

Nyhet Sunseeker 48 Portofino=

Salong. © Produsentbåt

Her skal Sunseeker Portofino 48 se dagens lys, hvor Robert Braithwaite, sjef og grunnlegger av Sunseeker International Ltd., presenterer Portofino sammen med The Band of Her Majesty's Royal Marines. Hardtoppen 48 er siste tilskudd til Sunseeker's flåte som nå består av mer enn 20 forskjellige båter fra 45 fot til 170 fot. I år er det et meget spesielt 50-årsjubileum for Sunseeker. Verftet har nemlig gått fra å være et lite familieforetak til et globalt ikon innen båtbransjen. Sunseeker representerer for mange at det går an og er en inspirasjon for mange gründere.

Nyhet Sunseeker 48 Portofino=

Cockpit. © Produsentbåt

Det er så langt sparsommelig med opplysninger om Portofino, men skissene viser i alle fall hvordan det skal se ut om bord.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!