Plassen om bord i en båt er som kjent ikke ubegrenset. Derfor tas alle nye oppfinnelser som gjør at vi kan spare på denne dyrebare plassen imot med åpne armer.

Selskapet Swobbit Europe introduserer nå en bøtte som skal bidra til å bedre plassen. Ifølge produsenten skal stoffbøtta være både lett å bruke og holdbar. Med en diameter på 24,5 centimeter, er den også stor nok til å kombinere med dekkskosten.

Når den ikke lenger er i bruk, kan den pakkes sammen og plasseres i den medfølgende bagen. Hyppig renhold av båten er viktig. Det gjør ikke bare at båten ser bedre ut, men det bidrar også til at båten holder seg lenger, samt at det letter høstpussen når den kommer.

Når man i tillegg vet at det alltid er anbefalt å ha en bøtte om bord, er det lett å se hvorfor dette kan være en lur løsning for mange. En bøtte fungerer nemlig også som øse i krisesituasjoner, eller som drivanker dersom man har behov for det.

Prisen her til lands er ikke kjent, men utstyrsbutikken Strøm fører Swobbit-produkter.

Les også:

Her er båtutstyret du vil ha

Mørkekjøringsforbud med RIB?

Polsk superluksus

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!