Amerikanske Sea Ray lanserer nye modeller på løpende bånd, med Sundancer 450 sist ut blant de 14 andre som har kommet ut de siste to årene. Denne sorterer under verftets Sport Yacht-serie, en serie for de noe tyngre turbåtene og ditto prisklasse.

Se også: Vi tester smidig gigant fra Sea Ray

Begge deler

450 kommer standard rigget med Axius-systemet som baserer seg på joystick og doble drev, men den kan som de fleste andre båtene fra Sea Ray nå også sette opp med Zeus. Begge systemene krever dobbel installasjon.

Se også: En litt større Sundancer

Nyhet Sea Ray Sundancer 450=

Føreplassen har fått plass til det siste innen navigeringselektronikken. © Verft

Tekniske data Sea Ray Sundancer 450

  • Lengde (LOA): 13,85 m
  • Bredde: 4,01 m
  • Vannkapasitet: 265 l
  • Drivstoffkapasitet: 1 106 l
  • Tørrvekt: 11 050 kg
  • Pris: Ikke klar
  • www.husvikholmen.no

Hardtopp

Hardtoppen med integrert soltak er som ventet uten bakvegg, noe som naturlig nok begrenser helårsegenskapene noe for oss på de me kaldere breddegrader.

Se også: Sjekk hvilken bil som gjelder når lotten tikker inn.

Mediasenter

Men rosinen i pølsa er ifølge verftet selv den nye mediekabinen under dekk, spesielt tiltenkt underholdning om bord. Her er det flatskjerm og god lyd som gjelder. På samme plan finner vi for øvrig byssa, og dermed blir det nesten en komplett liten bolig. Ellers skal vi kunne finne en U-benk i salongen og muligheter for solbading og overnatting for minst fire voksne. Selve førerplassen har fått god plass til det nyeste innen elektronisk navigeringshjelp.

Nyhet Sea Ray Sundancer 450=

Her satser Sea Ray sterkt på underholdning om bord. © Verft

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!