Viksund 700=

Viksund 700 © Verft

Viksundgruppen skal nå være samlet i ett selskap etter at det ble inngått avtale om kjøp av former, driftsmidler, og varebeholdning fra konkursboet til Viksund Båt AS. Selskapene som tar over er Viksund Smallboat AS og Viksund Trading AS. Disse firmaene er eiet og drevet av Erling Viksund, og er en del av Viksundgruppen.

Fusjon

De aktuelle selskapene vil i løpet av kort tid fusjoneres sammen til et nytt Viksund-selskap. Dette vil stå for produksjon, markedsføring og salg av alle Viksunds modeller, både store og små båter. Det nye fusjonerte selskapet er gitt navnet Viksund Boats AS.

Se også: Viksund 320.

Kommunen overtar

Produksjonslokalene i Strusshamn er nå solgt til Askøy kommune, og det er enighet mellom Askøy kommune og det nye selskapet om en langtidsleie av disse lokalene. Det nye selskapet vil derfor fortsatt ha sitt hovedsete i Strusshamn på Askøy like utenfor Bergen.

Satser friskt på messe

Kommende helg satser Viksund Boats AS hardt på messen "Båter til Sjøs" i Bergen. Parallelt med to egne stands på messen i Bergen, vil det også holdes helgeåpent i produksjonslokalene på Strusshamn.

Se også: Fornøyde viksundforhandlere.

Verdenspremiere

Selskapet er attpåtil stolte over også å kunne presentere en liten verdenspremiere, nemlig nye Viksund 700, i følge en pressemedling fra det nye selskapet.

Viksund 700 er en 23 fots lukket båt som skal passe for fiske og friluftsliv med en innvendig kabin og stort akterdekk. Dette skal være er et velprøvd og lettdrevet skrog, som skal kunne by på god fart med lav motorkraft, og et tilhørende lavere og mer miljøvennlig drivstofforbruk.

- Vi har stor tro på denne nyheten som vi anser som en ideell båt for norske forhold og bruk, melder Martin Viksund i pressemeldingen.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!