Den nye opplåsbare redningsvesten Regatta Sportsafe har en kortere passform som skal sørge for bedre bevegelsesfrihet enn en "lang" vest.

Les: Vår store test av redningsvester for barn

=

Regatta Active er spesielt tilpasset vannsport.

Nakkepart i neopren skal gjøre vesten behagelig under bruk. Et ryggpanel med lomme for skrittstropp og belte med spenne og D-ring skal gjøre vesten velegnet for aktiv båtbruk.

Innebygd bølgebryter

Slik sikrer du barnet mot drukning

Med hund og barn om bord

Og skulle du først havne i vannet har vestens patenterte lunge en bølgebrytende effekt som skal holde vannet vekk fra ansiktet. Vesten har en oppdrift på 160 N og passer til personer på over 40 kilo. Den leveres i rødt, med refleks, gripestropp og fløyte.

For vannsport

Action Explorer er en vest for den aktive vannsportutøver. Vesten er i første rekke tiltenkt bruk som seiling, padling og vannsport der bevegelsesfrihet er viktig.

=

En tørr og varm flytedress gjør seg når det blir kjøligere på sjøen.

Den skal ha en tett passform og være smidig takket være mykt oppdriftsmateriale. Den kommer i størrelser fra 30/50 til 90+ kg og i fargene sort, rød og mango. Det er justeringsmuligheter i front og på skuldrene.

Ti tips til sikkerhet om bord

For helårs båtliv

Regatta Sportline er en ny flytedress med gult, fluoriserende materiale som skal sørge for god synbarhet. Dressen er vindtett og vannavisende og har praktiske lommer, drenering i armer og ben samt glidelås for ventilasjon under armene. Det er også lange glidelåser i draktens ben. Den finnes i størrelser fra XS til XXL og gir en oppdrift på 89N i størrelse Large.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!