Polske Galeon hviler ikke på laurbærene selv etter et meget aktivt nyhetsår i 2009. For 2010 ligger det an til flere interessante båter for det norske markedet. I tillegg planlegger verftet enda større modeller helt i toppen av spekteret.

For norske båtbrukere knytter det seg kanskje mest interesse til den nye 340-modellen som kommer både i flybridge og hardtoputgave. 340 skal etter planen debutere i januar/februar. Ut fra den første skissen kan vi forvente oss en båt med moderne linjer og interiør, slik blant annet fjorårets Galeon 325 Open og Hardtop høstet mye ros for.

Test: Galeon 325 Open

En annen nyhet som også er planlagt for første del av 2010, er 385 Open og Hardtop. En større variant over samme tema som 325, der Galeon lover stor dekkplass akter i hardtop-versjonen. Den minste flybridgemodellen Galeon 290 Fly får en oppfriskning, der blant annet det utvendige designet skal bringes mer i linje med dagens Galeon-formspråk.

Test: Galeon 390 Fly

Test: Galeon 440 Fly

For de meget velbeslåtte med stor båtplass kommer det en flybridgeutgave av 70-foteren 700 Raptor som skal lyde navnet 700 Skydeck. Og som om ikke det var nok, lurer en 750 Crystal på 75 fot i kulissene for 2. halvår 2010. Galeons største båt til nå blir en luksuriøs flybridgebåt som helt sikkert vil gjøre furore på de eksklusive båtmessene i Cannes og Genova høsten 2010.

Video: Om bord i Galeon 640

Båtkatalogen: Alle Galeon-modellene

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!