Etter mye fram og tilbake er det nå på det rene at båteiere som har fått tilgriset båten sin, etter havariet av "Full City", nå kan få rengjort disse gratis på vaskestasjoner.Det melder Kystverket på sine hjemmesider.

Les også: Slik gjør du jobben selv

Erstatning

Har du allerede startet arbeidet selv er det også mulig å få refundert utgifter eller erstatningfor tilsølte bøyer, tauverk og lignende.

Det er transportskadefirmaet Tirco-Wesmans AS som har fått i oppdrag å håndter skade på tredjepart etter MV Full City havariet, på vegne av skipets forsikringsselskap.

Les også: Alle våre båttester.

- Meld fra

- Selv om rengjøring er gratis må skader meldes inn til oss som tidligere, opplyser firmaet. Det betyr at du må dokumentere eventuell egeninnsats overfor Tirco-Wesmans AS.

I tillegg er det verdt å merke seg at båteiere som selv har betalt for vaskingen vil få dekket utgifter ved å sende inn kopi av kvitteringer og foto per post til Tirco-Wesmans i Moss.

Oljesøl Full City=

Oljesøl Full City © Kystverket

Båtvask

Firmaet har opprettet vaskestasjoner i Stathelle, Kragerø og Larvik. Båteiere vil få rengjort båtene sine gratis ved å benytte seg av følgende vaskestasjoner:

Stathelle:

Wector Yachting AS v/ Arne

Skjerkøyveien 54

3960, Stathelle

Tlf.: 35 96 87 60

Fax.: 35 96 87 51

firmapost@wector.no

Kragerø

Kiil-Sandtangen AS v/ Terje Kiil

Kjølebrønd

3766 Sannidal

Tlf.: 35 98 47 60

Fax: 35 98 47 61

E-post: mailto:post@sandtangen.no

Larvik

Norsk Båtauksjon AS v/Per Arne

Hegdalvn 59, 3261 Larvik

Telefon 33 11 33 33

post@norskbaatauksjon.no

Publikumstelefoner i Telemark - servicekontorene i:

Bamble kommune 35 96 50 00

Kragerø kommune 35 98 62 00

Porsgrunn kommune 35 54 70 00

Tungolje Oljesøl Diesel=

Tungolje Oljesøl Diesel © Kystverket

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!