Hydrolift letter på sløret for en helt ny båtmodell. Med den nye Hydrolift S-27 håper verftet å etablere et helt nytt båtbegrep: SUB - Sport Utility Boat, gjennom ett bredt bruksområde basert på smarte interiør- og eksteriørløsninger.

Hydrolift S-27 skal i følge verftet dekke alle behov: Fra soling, cruising, transport, vannsport og overnatting til smarte løsninger for beskyttelse mot regn og av skrogsider. Samtidig skal man beholde Hydrolifts velrenommerte sjøegenskaper.

Den nye båten vil bli basert på et av båtverdenens mest effektive v-bunnskrog fra C-27 som vil ivareta høy fart, sikker kjøring og lavt drivstofforbruk, sier man hos Hydrolift. Konstruksjons- og produksjonsteknisk vil også den nye båten bli innovativ ved bruk av modulløsninger som vil gi kunden en stor grad av valgmuligheter innen interiørlayout.

Les også:

Norges raskeste turbåt

Fargeglad familiebåt

Se alle våre båttester

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!