Båtkatalogen 2009 Monte Carlo 47=

YACHT: Her finner du alt fra joller til yachter. © Haugen, Terje

Hva har norske Askeladden og franske Zodiac til felles? Jo, begge produsentene har krembåter i det norske markedet, og detaljene kan studeres i vår splitter nye båtkatalog her på Klikk.no.

Er du på jakt etter flere båter i samme klasse, lar dette seg lett ordne med vår enkle søkemotor. Her kan du gjøre konkrete søk på spesifikke modeller, eller du kan kaste terningen og se hva som dukker opp.

Vår katalog kan i nemlig liste opp modeller i nærliggende klasser i videste betydning om du ikke er helt sikker på hva du egentlig er på jakt etter.

Starthjelp

Katalogen finner du her, og også som et fast element høyt oppe på Klikk.no/baat.

Vi har lagt opp noen eksempler for deg nedenfor som du kan bruke som utgangspunkt. Her er poenget at du til slutt skal kan finne fram til data om favorittbåten din, men det er som kjent mange veier til Rom og Cola.

Om du for eksempel vil ha en RIB på rundt 6 til 8 meter, med plass til familien, så klikker du inn disse kriteriene i katalogens øverste område. Da er sorteringsjobben gjort for deg i denne omgang - de to som finnes på markedet, dukker opp.

Merk deg dessuten at du finner flere merker i "rullegardinen" under det alfabetiske oppsettet av båtmerker. Også her sorteres merkene etter alfabetet. Det samme gjelder for øvrig også kategoriene.

Om du for eksempel bare vil ha en båt som skal ha plass til et gitt antall personer, kan du klikke inn det som førstevalget.

Båtkatalogen 2009=

BÅTKATALOGEN: Årets utgave av båtkatalogen er klar. © Haugen, Terje

Her er noen eksempler på hva du kan finne:

Landstedsbåt til under 100 000

Dette er nok poteten i norsk båtflora, som du finner mange eksemplar av landet rundt. Det fleste har eller har hatt en slik farkost.

Om du vil studere landstedsbåter til under 100 000 kroner kan du prøve denne.

Alle Askeladdens

Askeladden er nok selve hjørnesteinen i norsk båtbransje hva volum angår. Etter at bedriften gikk på en smell under finanskrisa, er produksjonen så smått i gang igjen.

Her kan du for eksempel finne de fleste fra Askeladden.

Bare Targa

De finske Targa-båtene har lenge fått definere en hel båtklasse.

Er du helt sikker på at det er Targa som gjelder kan du prøve et helt spesifikt søk.

Fritt fram

Husk at dette er en oversikt over det som er tilgjengelig i det norske markedet. Hva av dette som vi har testet finner du på vår testoversikt her.

Til sist kan du jo også prøve å søke fritt. Legg inn søkeord i søkefeltet.

Prøve selv? Her finner du hele katalogen.

Båtkatalogen 2009=

Båtkatalogen 2009 © Haugen, Terje

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!