En facelift er ofte en designendring på en modell med noen år på nakken. Med 59 SC gjør Finnmaster en facelift med en helt ny båt.

59 DC er nemlig første modell i deres nye designretning. Ny stripe på siden og ny farge på interiøret er det mest visuelle - men også mer kantete profil på selve skroget er nytt. En trend hentet fra bilverdenen som vi har sett på flere andre nyheter på messa.

Les også:

=

Blått til grått

Interiøret har gått fra å være blått til grått, eller grafittgrått som vi får vite. I tillegg er det ryddet god plass til elektroniske hjelpemidler i panelet foran føreren.

En fenderholder med plass til fire fendere er standard, praktisk plassert foran styrekonsollen. Det samme gjelder vannskistangen vi finner akter.

På hekken henger motorer fra Yamaha med henholdsvis 60, 80, 100 og 115 hestekrefter. Billigste modell er 60-hesteren med en pris på 256 000 kroner, legger du på snaut 40 000 kroner hopper antallet hestekrefter opp til 115.

Mer fra messa:

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!