Det rapporteres imidlertid om mange seriøse kunder og jevnt over er utstillerne fornøyd. Spesielt ble det solgt mange mindre båter og blant annet svenske Crescent oppnådde bedre salg i år enn i fjor. Også Nord West huket inn flere kontrakter på sin nye 370-modell.

Interessen for båt er med andre ord sterk og ledelsen i messen hadde fryktet en betydelig sterkere nedgang i besøkstallet. Størst oppmerksomhet fikk det svenske Najad-varvet med sin nye 50-foter. Hele 8000 personer var om bord i den nye skuta i de ti dagene messen varte.

Helsingfors-utstillingen er nå i gang og stenger søndag 15. februar. "Dra til sjøss" i Bergen åpner sine dører den 12. med "Red Carpet Night" for inviterte allerede på kvelden den 11. Så kommer den store båtutstillingen i Stockholm fra 27. februar til 8. mars. I Danmark skal det avvikles utstilling i Fredericia-senteret og denne utstillingen holder åpent to weekender - 27.februar til 1. mars og helgen 6. - 8. mars. Midt i uken er den danske utstillingen stengt.

Etter dette nærmer det seg "Sjøen for alle" med stromskritt og den går av stabelen 13. - 22. mars i messehallene i Lillestrøm.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!