Den engelske storbåtprodusenten satser for fullt også i nedgangstidene. Når båtutstillingen i London åpner dørene denne helga, står det fire flunk nye modeller på standen.

De strømlinjeformede Predator-nyhetene kommer i størrelsen 64 fot, 74 fot og 84 fot. Modellserien blir nå komplett med Predator 92 som ble lansert sist høst.

I tillegg lanseres en lekker 30-meteres yacht. Denne føyer seg pent inn i rekken i Yacht-serien hvor man nettopp har lansert modellene 70 Yacht og 86 Yacht.

Zeus

Som om dette ikke er nok, har Sunseeker også annonsert at man i løpet av kort tid vil starte byggingen av en 170-fots yacht kalt Zeus. Denne modellen vil bli bygd i aluminium.

Sunseeker forteller at den nye 170-foteren er blitt til etter forespørsler fra interesserte kunder, elller klienter, som det gjerne heter i denne sammenhengen. Det er en opplysning som forteller oss at noen lever godt gjennom finanskrisen.

Spesialtilpasning

Den linjelekre nyheten krever at Sunseeker bygger nye produksjonslokaler. 170-foteren er 20 fot lengre enn den nest lengste båten fra verftet.

Ifølge Sunseeker er hver båt unik, med egne tilpasninger til kundens ønsker. Prisen lar Sunseeker være å nevne.

www.sunseeker.no

Les også:

Piratsikker luksus

De råeste yachtene

Var det noen som sa finanskrise?

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!