Fische Marine vil være ansvarlig for salg, markedsføring og distribusjon av motorer, samt deler og utstyr til forhandlere i Finland og Sverige. Avtalen trår i kraft 1. februar 2008.

Med over 40 års erfaring er Fische Marine en betydelig aktør på det norske maritime markedet. Firmaet er en del av et familieselskap, Fische ASA, som ble etablert i 1931. Selskapet har solid kapital og er engasjert innen flere bransjer.

Bombardier Recreationel Products Inc. (BRP) er et privat selskap som er verdensledende innen design, utvikling, salg og distribusjon av motoriserte produkter rettet mot fritidsmarkedet. Produktporteføljen består av Ski-Doo og Lynx snøscootere, Sea-Doo vannscootere og sportsbåter, Johnson og Evinrude utenbordsmotorer samt Can-Am ATV'er (all-terrain vehicles), Can-Am Spyder Roadsters og Rotax motorer.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!