At Sealine er inne på et nytt og spennende spor, så vi allerede på Düsseldorf-messen i vinter, hvor SC 38 fikk mye oppmerksomhet.

I Genoa tok vi en nærmere titt på den nyankomne SC 35, og ble enda mer imponert; dette er en flott, godt utnyttet og praktisk sportscruiser, som umiddelbart tiltaler med et lyst og lekkert interiør.

I likhet med sine søstre, har SC 35 en rommelig cockpit med mange komfortable sitteplasser, og et stort, mekanisk lukkbart tekstiltak som burde passe utmerket for vårt skiftende vær.

Under dekk har Sealine to kabiner med til sammen fem køyeplasser, et stort bad med atskilt dusjkabinett, en luftig og moderne salong i valnøttre med et rommelig pantry, samt noe som åpenbart er populært for tiden: et langsgående takvindu for lysere innemiljø.

Med to D4-300 motorer fra Volvo som standard motorisering er dette heller ingen sinke i sjøen, og vi gleder oss til å teste ut om Sealine SC 35 også leverer varene i bølgene.

Tekniske data

Lengde: 11 m
Bredde: 3,7 m
Vekt: 7200 kg
Køyer: 2 + 3
Drivstofftank: 2x375 l
Motor: 2 x D4-225 til 2 x D4-300
Toppfart: 36 kn
Pris: Fra 2,5 millioner

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!