Som i Trophy, er det dårlig med sitteplasser her. To førerstoler er godkjent, men kun et klappsete rett foran en 150 Optimax som når 83 desibel allerede ved planefart, er ikke mye å by gjestene. Her er det klart fiske som er prioritert. Den høster da også lovord for mye fint fiskeutstyr.

Den går greit i sjøen, men kaster opp mye vann i baugen. Det skyldes at den er butt foran. Overbygget er også veldig kasseaktig, uten at det har annet enn estetisk betydning. Plassen under dekk er derfor god, men egentlig til liten nytte.

Den er en av testfeltets minste båter, og med en vekt på bare litt over et tonn uten motor er den også mulig å kjøre på henger, noe som er musikk i fiskerens ører.

Jeg blir imidlertid ikke helt fortrolig med båten, og syns heller ikke utforming av stuverom og plassutnyttelse når helt opp.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!