Denne bakveggbåten har kompakt kabin med to sengeplasser, bysseløsning, toalett og dusjrom. Relativt rommelig akterdekk, med drenerbare stuverom, oppvippbar benk og plass til fiskestenger, gjør denne båten til et godt alternativ for ivrige sportsfiskere.

En annen italiener som også vil bli vist på "Båter i Sjøen"-messa er Scarani Cruiser 29. Den har en stor cockpit med en langsgående U-sofa bak førerplassen som kan gjøres om til en gedigen solseng. Stor badeplattform, kraftige syrefaste håndrekker og åpning i vindskjermen opp til dekk skal gjøre det lett å bevege seg om bord.

Under dekk finner vi til sammen fire sengeplasser; to i salongen foran i baugen og to i midtkabinen. Her er også en enkel bysseløsning med kjøleskap, vask og mikrobølgeovn, samt eget toalettrom. Store vinduer skal gi mye naturlig lys.

Cabin Fish 24 motoriseres med en enkel Volvo Penta D3 190 på 190 hester, og vil da koste rundt 680 000 kroner. Scarani Cruiser 29 kommer med Volvo Penta D4 på 260 hester og vil få en prislapp på 995 000 kroner.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!