Utfordringen ligger først og fremst i å komme seg ut av vannet, for her kreves en spesiell teknikk som ikke nødvendigvis er lettlært for uinnvidde. Når du ligger der og kaver den første gangen, og du har rukket å svelge noen liter sjøvann og er klar for å gi opp, skal du imidlertid huske at å lære seg å komme opp på et wakeboard, er som å lære seg å sykle for første gang: Når du først har forstått hvordan det fungerer, er det meste gjort.

Liquid Nitro-brettet fra Ron Marks, en av verdens største produsenter av vannsportsutstyr, er etter alt å dømme et fint allround-alternativ i klassen. Brettet kommer i pakke med enkelt monterbare bindinger, vannskitau og transportbag, og selv om prisen er dagens stiveste, mener vi du får mye for pengene.

Vel oppe på hekkbølgen, kan jeg nemlig konstatere at brettet er både lettstyrt og balansert nok til å fungere selv for nybegynneren. At farten ikke trenger å være så høy, mellom 15 og 20 knop, betyr at man ikke trenger noe fartsmonster av en båt, heller.

Liquid Nitro er et godt alternativ for dem som har tålmodighet til å lære, og tid til å bruke brettet. Da får de også mest moro igjen på sommerdagene.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Ron Marks, Importør: Flak AS, Passer best for: Dem med god balanse og tålmodighet, www.flak.no
Pris 2990

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!