Det arrangeres verdensmesterskap i det meste. Blant de sære grenene - som foreløpig ikke har nådd OL - er innendørs freestyle stuntkjøring med motorsykkel.

NB! Stuntkjøring med Matti Tepsa på MC-messen i Lillestrøm 6-8. mars!

VM-Kjøringen foregår i en hall på 15 x 50 meter, og over fire minutter. Publikum står helt inntil, og konkurrentene flørter med damene etter beste evne.

38 år, ingen hindring

38-årige Chris Pfeiffer kjører en BMW F800 R - og tok søndag sin andre VM-tittel på rad. Ikke så rart at BMW har laget en stuntversjon av sykkelen allerede før den er kommet på gaten.

Eller stuntversjon og stuntversjon. Dekoren er Pfeiffer-inspirert. Stuntene må du nok øve på selv.

Hånda i bakken

Ett av Chris Pfeiffers vinnertriks er å kjøre på bakhjulet. I sirkel. Med nedlegg. Med en hånd på styret. Og en hånd i bakken. Og dersom du synes det høres vanskelig ut, så trøst deg med at også Chris synes det.

I det nedleggsvinkelen oversteg 45 grader begynte bakhjulet å stusse. Pfeiffer ramlet han av, brakk returfjæren på fothvileren og sleit med det resten av vinnerløpet sitt.

- Min hardeste VM-tittel så langt, mente Pfeiffer selv. Se video av 09-løpet på Pfeiffers hjemmeside, eller se oppvisningen fra 2007 her som eksempel:

chris pfeiffer=

TO HENDER: Chris konser om oppgaven - det var en på rattet og en på girstanga?

Se også vanlig F800 R her: Streetfighter fra BMW. Prisen er nå offisiell på 130 000 kroner - nøyaktig det vi anslo i november

chris pfeiffer=

FRA 2007: De som ikke var der for to år siden og lurer på hvordan dette gikk - se video over.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!