Dette er neste BMW M3

BMW M4 Concept er allerede vist. Hva skjer da med M3? Den blir sedan.

Publisert Oppdatert
Sedanen skal nemlig hete M3 også fremover, etter at BMW har gått over til å gi alle coupéene sine serienavn med partall, slik at en 3-serie coupé nå begynner med et 4-tall.

Under panseret i M4 skal BMW bytte ut V8-motoren med en sekssylindret turbomotor. Det er all grunn til å tro at den motoren også skal i bruk i sedanen, altså 3-serien. Og nå har vi fått tak i spionbilder av M3.

Forrige generasjon ble også lansert i en sedanversjon. Noen stasjonsvogn, altså en M3 Touring, skal det ikke være på gang.Sist tirsdag tok vår spionfotograf nye bilder av den nye BMW M3 sedan, i form av en testbil som ikke var like kraftig kamuflert som tidligere biler.

Bildene bekrefter at M3 blir svært lik M4 Concept rent designmessig. Sammenlignet med den vanlige 3-serien får M3 og M4 blant annet større luftinntak i fronten, bredere hjulhus og større felger og bremser.

BMW M3 skal så lanseres sammen med M4 på bilutstillingen i Detroit i januar. Da gjenstår bare spørsmålet om BMW skal selge bilene bare med dobbelclutchgirkasse...

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning