Sedanen skal nemlig hete M3 også fremover, etter at BMW har gått over til å gi alle coupéene sine serienavn med partall, slik at en 3-serie coupé nå begynner med et 4-tall.

Under panseret i M4 skal BMW bytte ut V8-motoren med en sekssylindret turbomotor. Det er all grunn til å tro at den motoren også skal i bruk i sedanen, altså 3-serien. Og nå har vi fått tak i spionbilder av M3.

Forrige generasjon ble også lansert i en sedanversjon. Noen stasjonsvogn, altså en M3 Touring, skal det ikke være på gang.Sist tirsdag tok vår spionfotograf nye bilder av den nye BMW M3 sedan, i form av en testbil som ikke var like kraftig kamuflert som tidligere biler.

Bildene bekrefter at M3 blir svært lik M4 Concept rent designmessig. Sammenlignet med den vanlige 3-serien får M3 og M4 blant annet større luftinntak i fronten, bredere hjulhus og større felger og bremser.

BMW M3 skal så lanseres sammen med M4 på bilutstillingen i Detroit i januar. Da gjenstår bare spørsmålet om BMW skal selge bilene bare med dobbelclutchgirkasse...
Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!