Normalt er ikke det noen stor nyhet, men dette er den første motoren i den nye serien av motorer fra Honda. Serien får navnet Earth Dreams Technology, og skal utmerke seg gjennom et lavt forbruk og gode ytelser. Foreløpig avsløres det ikke noe om verken forbruk eller ytelser på motoren, men det virker åpenbart at dette er en motor der lave utslipp og et lavt forbruk er prioritert. Det bekreftes også av at CR-V blir tilgjengelig med denne motoren i kombinasjon med tohjulstrekk og manuell girkasse.

Selv om motoren vises i Geneve om en drøy måneds tid, er den ikke på markedet før til høsten.

Enda lengre frem blir stasjonsvognsutgaven av Honda Civic. Bilen er ennå kun en skisse, men skissen skal gi helt klare tegn i forhold til hvordan den endelige, produksjonsklare, modellen vil se ut. Dermed er det duket for hard konkurranse i en klasse der både Volkswagen kommer med en ny Golf Stasjonsvogn og der også Toyota kommer med sin stasjonsvognsutgave av den nye Auris.
Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!