Citroën er nå i full gang med å skille ut de mer påkostede DS-modellene fra de noe enklere C-utgavene. For mens DS skal være påkostede spesialutgaver, skal C-utgavene være for et bredere publikum. Når den nye C4 Picasso lanseres blir det ikke lengre like enkelt, for den blir nemlig en kryssning av DS og C.

Målet er like definert som tidligere; den skal sloss mot biler som VW Touran, Ford S-max og Opel Zafira.

Det er ikke til å stikke under en stol at imaget til dagens C4 Picasso ikke har vært det beste. De praktiske løsningene har så absolutt vært på plass, graden av teknologi har vært høy, men likevel oppfattes bilen som litt traust og kjedelig. Det skal det endres på nå.

Techospace får en helt ny front, som også vil være retningsgivende for andre Citroën-modeller i tiden fremover, og som skiller seg kraftig ut fra tidligere.

Fra siden er profilen er lett å kjenne igjen, og som tidligere får bilen en frontrute som strekkes innover taket.

Citroën C4 Technospace skal vises på den internasjonale bilutstillingen i Geneve. Utstillingen åpner i begynnelsen av mars.
Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!