Skoda har frigitt bilder av den nye konseptbilen Vision C som gir en forsmak på hva vi kan vente i fremtiden. Vision C er en firedørs coupé, og havner i samme størrelsesklasse som VW CC.

Den nye Skodaen er et langt skritt i retning av å selge dyrere og mer eksklusive biler. Skoda vil altså kvitte seg med lavprisstempelet. Vision C er mer luksuriøs enn Octavia, men ikke like stor som Superb.

Men like fullt kommer teknikken under overflaten fra Octavia. Konseptbilen Vision C har en 1,4-liters turbomotor med direkte innsprøyting og 110 hk. Den kan kjøres på både bensin og gass.

Foreløpig er Skoda Vision C altså et konsept, men hvis den får tommelen opp av publikum på bilutstillingen i Geneve, er det slett ikke umulig at den nye firedørs coupéen dukker opp hos en forhandler nær deg. I så  tilfelle er premieren lagt til 2016
Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!