Det vil drøye enda noen år før den sportslige tredørs bilen med Golf-basis får en avløser, og derfor skal den nå få en oppdatering foran bilutstillingen i Geneve.

Fronten forandres, slik at Scirocco skal passe bedre inn i resten av VWs modellprogram. Nye xenonlykter med LED-lys og større luftinntak er blant forskjellene. Scirocco får også nydesignede baklys og flere nye farger og felger.

Også innvendig skal VW Scirocco oppdateres, og den får instrumenter og multifunksjonsratt fra den nye Golf. Volkswagen lover også bedre kvalitetsfølelse.

Midtkonsollen får tre nye målere. De viser turbotrykk, oljetemperatur og en stoppeklokke for gassglade trackday-entusiaster.

Motorene har blitt sterkere og samtidig opptil 19 prosent gjerrigere. Innstegsmodellen har en 1,4-litersfirer med 180, 220 eller 280 hk. Dessuten er det to dieseler med henholdsvis 150 og 184 hk tilgjengelig.

Den oppdaterte versjonen av VW Scirocco kommer til Geneve i mars, og skal komme i salg i Norge i løpet av året.
Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!