Lamborghini har altså nylig vist frem etterfølgeren til Gallardo. Den heter Huracan, og skal dukke opp på bilutstillingen i Geneve i mars. I motsetning til mange konkurrenter velger Lambo å fortsette med sugemotorer. V10-eren fra Gallardo er trimmet til 610 hk.

Nå har den offisielle prislisten havnet på internett, og det må nok betraktes som en lekkasje.

Selve bilen koster 1,84 millioner kroner i Storbritannia, og det innebærer nok godt og vel tre millioner kroner på den norske prislappen. Hvis du vil ha bilen mattlakkert, koster det 120 000 kroner ekstra. Lamborghini tar seg også solid betalt for ekstrautstyr som koster betydelig mindre hos andre bilprodusenter.
Navigasjonssystem og bluetooth til mobilen koster 35 000 kroner, mens parkeringspipere med ryggekamera kommer på 33 000 kroner.

Dessuten har bilen utstyr som du nok ikke finner i særlig mange andre lister over tilvalg. Hva sier du for eksempel om et gjennomsiktig motorlokk til 60 000 kroner?
Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!