Det er bilder av interiøret som nå er vist frem, og det dreier seg om tredje generasjon TT. Den er bygd på VAGs MQB-plattform, og blir derfor lettere enn dagens modell.

På bildene kan vi se at de analoge instrumentene erstattes av en stor 12,3-tomsskjerm foran føreren, noe som Audi kaller en virtuell cockpit. Det er ingen sentral skjerm på midtkonsollen. Skjermen har en normalmodus med to målere (fart og turtall) og en navigasjonsmodus med et stort kart.

Infotainmentsystemet MMI kan styres enten med knapper på det nye sportsrattet eller med kontrollenheten på midtkonsollen. Den har også en trykkfølsom plate, slik at føreren for eksempel kan skrive inn bokstaver for å mate inn en adresse.

I tillegg til skjermen og mediasystemet har TT-interiøret sportsseter med innebygde nakkestøtter og forseggjorte lufteventiler, der temperaturen blir vist og kan reguleres med den indre ringen.

Demobilen har ikke S-tronic, men en sekstrinns manuell girkasse. Utover det har ikke Audi gitt noen tekniske data om motorer og drivlinjer.
Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!