I september viste Volvo frem den nye Concept Coupé, der designsjefen Thomas Ingenlath for første gang fikk bruke det designspråket som kommer på fremtidens Volvo-modeller.

- Jeg vil ikke lokke med et trendy showdesign for å havne på førstesidene i dag. Jeg vil finne en indre skjønnhet som beholder attraksjonen også noen år senere. Det passer til Volvo som merke, sa han i et intervju.

Volvo lovet også å lansere flere konseptbiler i månedene som kommer, og her er neste nyhet. Den heter Concept XC Coupé, og er i utgangspunktet en forhøyet Cross Country-versjon av Concept Coupé.

Bilen har fortsatt to dører, men den har fått nye baklykter som "klatrer" opp mot taket. Flere av designdetaljene på Concept XC Coupé skal også finnes på nye XC90, som blir lansert mot slutten av neste år.

Volvo Concept XC Coupé blir presentert på bilutstillingen i Detroit i januar. Da gir Volvo flere opplysninger om designet og teknikken. Og så kan vi frem til enda en konseptbil i 2014.
Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!