Det er ingen hemmelighet at Jaguar F-Type Roadster skal kompletteres av en variant med tak. Offisiell premiere på Jaguar F-Type Coupé skal det bli på LA Auto Show den 20. november, når bilutstillingen åpner for mediene.

Jaguar vil ikke si så mye om Jaguar F-Type Coupé i denne omgang, utover bildet som er sendt ut. Glasstaket er trolig ekstrautstyr, og det er ikke kjent om det lar seg åpne på noen måte.

Hvis taket kan åpnes er det en klar trussel mot for eksempel Porsche 911 Targa, en modell som har sine trofaste entusiaster. Og kanskje de er klare til å prøve noe nytt.

Det vi vet om F-Type Coupé nå er at den blir merkbart lettere og stivere enn F-Type Roadster. Det gjør F-Type Coupé mer innrettet mot føreropplevelsen, noe som er et godt tegn, ettersom Roadster har mye kjøreglede å by på uten tak.

Jaguar F-Type Coupé får ved lanseringen samme motoralternativer som Roadster, altså V6 og V6 S, samt en sterk V8 R-S. Og kanskje kommer det en skikkelig 911-killer i form av V8 R-S GT...
Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!