Virtuell shopping

Do you MISS shopping? Sjekk ut Miss Sixtys online-butikk som ble lansert i helgen. - En ypperlig måte for folk som for eksempel ikke bor i de store byene til å shoppe, mener Vibeke Stiansen.

Publisert Oppdatert
Moteekspert Vibeke Stiansen shopper heller på gamlemåten.

Moteekspert Vibeke Stiansen shopper heller på gamlemåten. Foto: Foto: Joakim Krøvel

- Det er en kjempefin mulighet for folk som for eksempel ikke bor i de store byene, til å skaffe seg merker de liker. Og det er en enkel og fin måte å shoppe på, dersom du er sikker på hvilken størrelse du har og hvilken fasong du kler. Tror dette er noe som ligger veldig i tiden, og som vil bli mer og mer vanlig, mener Det Nyes moteekspert Vibeke Stiansen.

Stadig flere kolleksjoner legges ut for salg på nett, og nå kommer også Miss Sixty. Merkets første store nettbutikk lanserer midt under Miss Sixty New York Fashion Show. Den virtuelle butikken åpner for at kunder over hele verden kan surfe gjennom og kjøpe den komplette Høst/Viner 2008 kolleksjonen, med kun ett tastetrykk.

- Vi er veldig stolte, og dette er et viktig steg, uttaler Wichy Hassan og Renato Rossi, grunnleggerne bak merket.

Vibeke Stiansen er postitv til at nok et klessmerke nå kommer med nettbutikk.

- Nettshopping er en super måte å shoppe på. Du kan sitte hjemmefra, kanskje en dag du er sliten og lei - og slippe alt maset med å løpe fra butikk til butikk.

Likevel er hun selv ikke en ivrig nettshopper, og ser noen begrensninger.

- Jeg må innrømme at jeg svært sjelden shopper på nett. I hvert fall klær. Rett og slett fordi jeg ikke har en standardstørrelse, så det skal litt til for at jeg er sikker på at klærne virkelig passer meg. Ulempen er jo at du ikke får prøvd klærne, så dersom du ikke er en typisk small, medium eller large i størrelse, kan det jo fort by på litt problemer. Noe som igjen betyr at du må ta deg turen til postkontoret og ordne tilbakesendingen selv. Og jeg orker ikke tanken på den slags ekstraarbeid. Dessuten er jeg mildt sagt litt utålmodig av meg, så når jeg først skal shoppe, vil jeg aller helst ha det NÅ!

Hun vil anbefale sider som E-bay og Net-a-porter for ivrige internettshoppere. Og Vibeke ser at det også er fordeler ved å shoppe på nett.

- Det blir lettere å orientere seg, og du vil raskt få en god oversikt over hva nettstedet har å by på. Ofte er det jo inndelt i forskjellige kategorier også, slik at du kan gå rett på sak og se på akkurat det du er på jakt etter. Dessuten kan du få tak i andre merker på nett, som kanskje ikke er tilgjengelig akkurat der du bor. Det er jo en kjempefordel.

I forbindelse med nettbutikk-lanseringen har Miss Sixty designet en spesiell Limited Edition T-shirt som blir presentert under motevisningen i New York på søndag. Opplaget er 250 eksemplarer, og er blitt personalisert av Wichy Hassan for å feire den nye online-butikken. T-skjorten vil derfor kun bli solgt gjennom nettsidene deres.

T-skjorten er designet spesielt i anledning Miss Sixtys nettbutikk.

T-skjorten er designet spesielt i anledning Miss Sixtys nettbutikk.

Bli på diskusjonen om nettshopping, eller kom med gode tips i kommentarfeltet her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning