Stylingtips

Tror på steinvaskede jeans

Tv-aktuelle Sara Melinda Farhang deler sine beste stylingtips.

BLI NY: Kamille og Klikk Motes Sara Melinda Farhang dukker er nå å se på tv-kanalen Fem.

BLI NY: Kamille og Klikk Motes Sara Melinda Farhang dukker er nå å se på tv-kanalen Fem. Foto: Foto: Kamille

Publisert

Sara Melinda Farhang, Kamilles mote- og skjønnhetsansvarlig og Klikk Motes mest aktive blogger, dukker i kveld - og de neste ukene - opp på tv-skjermen. I kanalen Fems nye satsning, Bli ny: Mor og datter, er det Sara Melinda som står for stylingen.

Les Sara Melindas moteblogg her

Hvordan fikk du denne jobben?

- Jeg har tidligere stylet Bli ny på NRK Frokost TV, samt vært med i et par andre tv-programmer, så da FEM ringte Kamille og spurte om jeg ville gjøre jobben som del av et samarbeid mellom kanalen og oss, så sa jeg selvfølgelig ja.

Hvordan synes du filmingen gikk?

- Kjempespennende og morsom! Jeg lærte masse om hvordan man lager tv, både når det gjelder spontane og mer regisserte opptak.

Hva tenker du om at du snart blir rikskjendis?

- Hæ? Blir jeg det?

Les også:

Slik får du perfekt hud

Den store bukseguiden

Hva er dine tre beste stylingtips?

- Du trenger ikke følge trender og moter slavisk for å se bra ut. Sats på følgende:

1. Et perfekt snitt som fremhever det beste ved kroppen din. Da kommer du unna med det meste.

2. Velg farger som kler både hud, hår- og øyenfarge. Bruker du øyenfargen din på et plagg nære ansiktet, også kalt flørtefargen, får du et fantastisk, fint blikk!

3. Tidløse plagg i god kvalitet som varer, så kan du heller oppdatere garderoben med rimeligere tilbehør som vesker, sko og smykker og få en trendy look.

Hvilke fem trender satser du på blir en hit utover våren?

- 80-tallet kommer vi ikke utenom. Satser på steinvaskede jeans og paljettopp på fest! Den Afrika-inspirerte stilen med dyreprint, safariplagg og eksotiske farger og trykk kommer også veldig. Ellers kommer vi til å se mye florlette plagg i duse toner, og ikke minst sart blomstermønster i pastelltoner, i motsetning til fjorårets fargesprakende blomsterflora. Overraskende nok ser vi også den monokrome paletten med sort og hvitt mot sommeren, da enten i form av en litt stram businesstil, eller den mer rocka varianten. Noe for enhver smak, med andre ord.

Les også:

Juks deg til sprettrumpe

Se video:

Ekspertene spår vårmoten

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning