Makeover

TEAMET (f.v.): Fotograf Lars Evanger, stylist Nadine Monroe, Kamille-modell Tone, og frisør og makeupstylist Christine Mellem. © FOTO: Lars Evanger

Selv om svart bukse aldri blir feil, kan det bli litt kjedelig å gå med nesten hver dag. Derfor utfordret «bli ny»-teamet fra magasinet Kamille Tone Ruud Engen (27) med lyse jeans og kule culotter!

Beskriv stilen din, sånn som den var?

- Stilen går det litt i rykk og napp med. Jeg kan ha perioder hvor jeg føler meg veldig inspirert, prøver ut trender og litt forskjellig, men så kommer perioder hvor jeg er i en skikkelig bølgedal.

- I høst, for eksempel, var det veldig mye jobb og lite tid til alt annet. Da endte jeg ofte opp med det samme; svart bukse og genser. Jeg mistet inspirasjonen og hadde ingen fantasi når jeg kikket inn i klesskapet om morgenen.

Fikk ny giv etter bli ny-dagen

Hva ønsket du å oppnå på bli-ny-dagen?

- Jeg hadde lyst til å få ny inspirasjon; å kunne se flere muligheter enn å bare gå i bukse og genser, med håret i hestehale. I butikken går jeg ofte forbi masse klær fordi jeg tenker at de ikke passer til meg.

- De klærne Nadine stylet meg i hadde jeg aldri plukket ut selv, men så var de jo dødskule på!

- Jeg ønsket ikke å få mørkt hår siden jeg har såpass lys hud, for da føler meg så blek. Derfor tenkte Christine at det ville være finere å lysne det litt til. Det var morsomt å få enda lysere hår, for man fort blir litt pysete når man er hos frisøren selv. Da går jeg ofte for «det vanlige».

Kommer du til å kle deg annerledes fra nå av?

- Jeg har fått ny giv – nå skal jeg ut og shoppe! Jeg skal kombinere nye plagg og faktisk prøve ting som henger i butikken før jeg slår dem fra meg. Og så ønsker jeg meg nye farger og mer hvitt i klesskapet.

- Jeg føler at jeg har funnet tilbake til den feminine siden av meg selv – jeg fått lyst til å pynte meg, sminke meg og se fin ut!

Artikkelen fortsetter under bildene.

Makeover

HELSORT OG TRENDY (f.v.): Tone er kledd i: Kjede fra By Malene Birger, kr 1100. Topp fra Bik Bok, kr 300. Culotter fra Ellos, kr 350. Armbånd fra Pernille Corydon, kr 600. Pumps fra Ganni, kr 1600. Til høyre: Topp fra Tom Wood, kr 1199. Semsket kjole fra H&M, kr 399. Løs bukse fra Tom Wood, kr 1799. Pumps fra H&M, kr 499. Smykke med Eiffeltårnet på fra Su Misura, kr 675. © FOTO: Lars Evanger og produsenten

Makeover

VÅRLIG ANTREKK (f.v.): Tone er kledd i: Lang vest fra By Malene Birger, kr 4000. Stripete topp fra Just Female, kr 500. Jeans fra Vila, kr 500.Pumps fra Ganni, kr 1600. Skjerf fra Gina Tricot, kr 60. Til høyre: Jeans fra H&M, kr 399. Topp fra Frame Denim, kr 3660. Silkeskjerf fra Holzweiler, kr 1300. Jakke fra Nelly.com, kr 379. © FOTO: Lars Evanger og produsenten

Lysere hår og løsvipper

Frisør og makeupstylist Christine Mellem om:

Håret

- Tone kom inn med en litt matt blondfarge i håret. Hun ville fortsatt være blond, så jeg lysnet håret hennes med en teknikk vi kaller «hairpainting». Jeg maler lysning på håret passé for passé, med lette strøk innerst og mer utover i lengdene, slik at det fortsatt er en dybde ved hårrøttene.

Sminken

- På Tone bruker jeg foundation i hele ansiktet og en lys concealer på områdene jeg vil framheve. Solpudder gir ansiktet varme, og med en lys rosa blush i kinnene får hun farge og friskhet. Jeg legger en svart kajal rundt hele øye, deretter tar jeg på maskara, før jeg setter på løsvipper.

Tips!

- La vippelimet bli litt «sticky» før du legger løsvippene på plass, så er det mye lettere å feste dem!

Er du interessert i flere oppdateringer fra Klikk Mote? Følg oss på Facebook her!

Makeover

SMINKE OG HÅR: Frisør og makeupstylist Christine Mellem lysnet håret til Tone, og la en naturlig sminke med lys rosa blush og litt solpudder. © FOTO: Lars Evanger

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!