Synlige stropper, synkende byste og dobbelpupp under armen er noe vi alle har opplevd – og helst ønsker å unngå. Det å finne riktig BH til riktig antrekk kan være en utfordring.

Sjekk ut guiden under over hva slags BH du bør bruke til ulike plagg!

Imagekonsulent og klesekspert Gro Mikkelsen fra Nytt Image, og Beate Higley, administrerende direktør ved undertøyskjeden Change Lingerie, deler derfor sine beste tips.

- Riktig BH under antrekket vil fremheve klærne på en bedre måte, mens feil undertøy kan i verste fall ødelegge et flott antrekk, bekrefter Higley.

Men heldigvis er ikke løsningen verre enn å velge riktig type BH til riktig plagg, og voila – puppene sitter akkurat der de skal, hele kvelden, og helt uten å grave dype groper inn i ryggen!

- Det viktigste, uansett hva du bruker BH-en til, er å passe på at BH-koppen er akkurat passe; ikke for liten og ikke for stor. Og at BH-en passer til brystene, sier Mikkelsen og fortsetter:

- Tunge bryst behøver mer støtte enn mindre. Altfor mange går rundt med feil størrelse på BH-en som da ikke gir nok støtte og bysten henger.

Så hvilke BH-er bør du bruke til ulike plagg?

Er du interessert i flere oppdateringer fra Klikk Mote? Følg oss på Facebook her!

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!