Bikerboots – Ukens utvalgte produkt

Skoene som funker til alt

Om ikke bikerbootsene er på plass i skoskapet allerede, så har du sjansen nå. Vår dyre og billige versjon kan begge kjøpes på nett.

UKENS MÅ-HA: Bikerboots er tingen. Pink har skjønt det. Withney Port har skjønt det og Gisele Bündchen har skjønt det.

UKENS MÅ-HA: Bikerboots er tingen. Pink har skjønt det. Withney Port har skjønt det og Gisele Bündchen har skjønt det. Foto: Foto: Bulls og Net-a-porter.com

Publisert Oppdatert

Et par bikerboots er et must i enhver motebevisst kvinnes klesskap.

Kjendisene har skjønt det, og bruker bootsene for alt de er verdt.

Kan brukes til alt

Bikerboots kan selvsagt brukes til bukser. Skinny jeans sammen med bikerboots er perfekt, da buksebeina lett passer oppi støvlettene.

Les mer: Den store bukseguiden.

Boots fungerer veldig bra til skjørt og shorts. Kombiner med et par kule strømpebukser for en rocka look.

Ikke minst er det veldig kult å style med bikerboots til en finere kjole sammen med for eksempel en skinnjakke for å få antrekket ned fra stivpyntet til kul casual.

Bikerboots kan brukes til alle stofftyper, de er like kule til chiffon som til røff strikk.

Les også:Fest på høye hæler

Ukens utvalgte

Vi sikler vått etter et par fra Miu Miu fra Net-A-Porter.com. Du finner dem her.

Les også: Forelskelsens rus

De er svarte med rund tupp, går opp til kneet, og har avtagbar spenne. Det er en kjempebonus. Da kan du selv velge om du ønsker å ha en tøff bikerlook, eller om du ønsker å gå for en mer nøytral variant.

Synes du prisen på £ 611 (ca kr 6340) er litt stiv, så har vi funnet et rimeligere alternativ til deg.

Bronx har nemlig laget noen som er nesten helt like. De koster kr 1498 og har samme tøffe spennen på og fin knelang lengde. Her kan ikke spennen fjernes, da den er sydd fast.

Bronx sine bikerboots kan du kjøpe på nett her.

Les også: Sjokoladeklær mmmm.....

Vi gjør oppmerksomme på at vi ikke får betalt for å omtale produktet, eller at vi på noen annen måte er sponset av produsenten.

SIKLE SIKLE: Bikerboots fra Miu Miu (til venstre) er lekre og verd sin vekt i gull. Men har du ikke 6340 kr til overs, kan du jo sikle litt på Bronx sine istedet. Prisen er hyggeligere med kr 1498 for herligheten.

SIKLE SIKLE: Bikerboots fra Miu Miu (til venstre) er lekre og verd sin vekt i gull. Men har du ikke 6340 kr til overs, kan du jo sikle litt på Bronx sine istedet. Prisen er hyggeligere med kr 1498 for herligheten. Foto: Foto: Net-a-porter.com/Lillevinkel.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning