makeup artist Tove Eggen

Tove Eggen

Tove Eggen (31) er utdannet makeupartist og hårstylist ved Art Complexion Make Up Skole, samt motejournalist ved London College of Fashion.

Ved siden av over et tiår med frilansvirksomhet, jobber hun også som makeuplærer og stylist, og har de siste fem årene bodd og jobbet i London og Barcelona.

Aircondition på flyet og hotellrommet, stekende varmt på stranda og i shoppinggatene - tiden hvor vi skal slappe av og nyte livet kan fort bli stressende for hud og hår.

Du har kanskje lagt merke til at dine faste skjønnehetsprodukter ikke oppfører seg som normalt mens du er på ferie?

Med sorte ringer under øyne idet maskaraen ikke makter å holde seg fast til vippene lenger. Flekkete hudtone, selv om du påførte foundation for bare få timer siden. Og hva skjer med tusenvis av fjoner og crunchy hår etter en dag på stranden?

Etter ti år som makeup-artist, og etter å ha bodd i Barcelona de siste fire årene, har jeg plukket opp en del triks som gjør at huden, håret og sminken min overlever i varmen og reise.

Derfor har jeg samlet fem geniale skjønnhetstips å fylle kofferten med. Og skal du kun ha med deg håndbagasje? Da har jeg løsningen for deg også, på siste side.

Les også:

Slik skal du oppbevare sminken din

Her er sommerens fineste bikinier

Slik pakker du feriekofferten

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!