makeup artist Tove Eggen

Tove Eggen

Tove Eggen (31) er utdannet makeupartist og hårstylist ved Art Complexion Make Up Skole, samt motejournalist ved London College of Fashion.

Ved siden av over et tiår med frilansvirksomhet, jobber hun også som makeuplærer og stylist, og har de siste fem årene bodd og jobbet i London og Barcelona.

Hvor deilig er det ikke å klikke hjem alle skjønnhetsfavorittene sine fra sofaen – uten å måtte betale ekstra kostnader som toll og moms?

Norske nettbutikker har endelig blitt et vanlig sted å kjøpe sminke, hårprodukter og hudpleie.

Som makeupartist er jeg selvsagt opptatt av å ta på, prøve og føle på nye sminkeprodukter – men har jeg først forelsket meg i et produkt, eller fått en hudkrem anbefalt, er nettbutikkene geniale for å refille lageret.

Men, det er fortsatt forskjell på hvilke butikker som fører hva, og hvordan de operer, så nedenfor har jeg samlet syv av mine favorittbutikker for å handle kosmetikk på nett.

Sjekk ut hvordan butikken fungerer, hvilke viktige merker de fører, hvor mye du må betale for frakt og hvor lang tid det tar før du mottar varene.

Og husk at i Norge har du alltid krav på 14 dagers angrefrist, og dermed returrett, ved kjøp av varer på nett.

Jeg har valgt å kun ta med nettbutikker som fører mange forskjellige merker, men husk at det også finnes flere gode nettbutikker for enkeltmerker som Janeiredale.no, Dermalogica.no, Yvesrocher.no, Inglot.no og Makeuprevolution.no for å nevne noen få.

Hvilken opplevelse har DU hatt med de forskjellige nettbutikkene, og hvilken syns du yter best service? Fortell oss i kommentarfeltet under!

Er du interessert i flere oppdateringer fra Klikk Mote? Følg oss på Facebook her!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!