Eva Mendes gir ikke bort noe gratis

Sjenerte stjernepupper

Filmstjernen holder jentene sine i stramme tøyler

HØYTIDSSTUND: Markedsføring av undertøy må kunne kalles en spesiell anledning. Her er Eva Mendes og jentene hennes i aksjon.

HØYTIDSSTUND: Markedsføring av undertøy må kunne kalles en spesiell anledning. Her er Eva Mendes og jentene hennes i aksjon. Foto: Foto: Stella

Publisert Oppdatert
HØYT HEVET. En typisk Mendes-hæl.

HØYT HEVET. En typisk Mendes-hæl. Foto: Foto: Stella

Eva Mendes liker ikke dype utringninger, men vil likevel «ta fram jentene» ved spesielle anledninger, sier hun til BANG Showbiz.

Liker ikke å flashe

Filmstjernen, som har vært sammen med filmskaper George Gargurevich i seks år, foretrekker å holde brystene tett ved brystet, så og si.

- Jeg bruker ikke topper eller kjoler med lav skjæring eller dyp utringning til hverdags. Jeg henter fram jentene enkelte ganger, men jeg liker ikke å ha dem på stas for ofte.

Les også: 18 pupper vi aldri fikk se

Eva (34) fortalte nylig også at hun elsker høyhælte sko, men de må ikke være mer enn 13 centimeter høye. Da blir det for komplisert å bevege seg.

Les tipsene: Stødig på høye hæler

Ny film rundt hjørnet

- Jeg kan aldri få nok av sko. Spesielt elsker jeg de med høye stiletthæler - men det er alltid et sirkus når jeg skal flytte meg rundt i dem. Jeg bruker hele rommet.

Eva blir snart å se i den halvanimerte filmen «The Spirit», hvor hun spiller mot blant andre Samuel L. Jackson og Scarlett Johansson.

Se klipp fra «The Spirit»

Les også:

Har hatt sex i alle stater

Verdens hotteste damer

For hot for TV-skjermen

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning