Jimmy Choo for UGG Australia:

Nå blir luksus komfortabelt

Jimmy Choo skal få UGG-skoene til å glitre.

FJONGER SEG: Jimmy Choo har tatt på seg oppgaven å gjøre Uggs pene.

FJONGER SEG: Jimmy Choo har tatt på seg oppgaven å gjøre Uggs pene. Foto: Foto: Stella Pictures

Publisert Oppdatert

Luksusmerket Jimmy Choo har gått sammen med UGG Australia for å lansere en ny limited edition med saueskinnsko for kvinner.

Kolleksjonen har fått navnet "Capsule Collection", og vil basere seg på Uggens konstruksjon, kombinert med designdetaljer fra Jimmy Choo.

Det beste fra begge merkene

Grunnlegger og president for Jimmy Choo, Tamara Mellon, er meget begeistret for dette samarbeidet, som hun mener vil fange det beste fra begge merkene.

- Bortsett fra Jimmy Choos, er Ugg Australia det eneste andre skomerket jeg har i garderoben min, sier Mellon til WWD.

Skoene vil komme i fem ulike stiler med mangfoldige fargevalg, og vil dekoreres med Jimmy Choo's klassiske detaljer.

Stive priser

Om du allerede har satt disse skoene på ønskelisten, må du smøre deg med tålmodighet. Kolleksjonen slippes nemlig ikke før i oktober. Og godt er det, for da har du tid til å spare.

Et samarbeid mellom såpass kjente merker fører ofte til stive priser. De er derfor forventet å koste mellom 595-795 dollar, som tilsvarer rundt 4000 norske kroner.

PIMP MY UGGS: Til høsten kan vi varme bena våre i overdådige Uggs, foreløpig får vi klare oss med originalversjonene.

PIMP MY UGGS: Til høsten kan vi varme bena våre i overdådige Uggs, foreløpig får vi klare oss med originalversjonene. Foto: FOTO: Star PR, Net-a-porter

I norske butikker?

Hovedsakelig er det flaggskip-butikkene som vil føre denne kolleksjonen, i tillegg til noen håndplukkede butikker og stormagasiner.

Om de kommer til Norge er derimot fortsatt usikkert. Det kan den skandinaviske markedssjefen for UGG Australia, Cecilia Engdahl fortelle:

- Det er dessverre for tidlig å si hvor stor andel av kolleksjonen som vil lande i Skandinavia. Men ettersom Norge er et Ugg-elskende land, vil vi gjøre det vi kan for å få skoene inn i norske butikker, sier Engdahl.

Skulle derimot ikke kolleksjonen finne veien til Norge, er det likevel mulig å handle skoene på nettet.

Komfortabel luksus

Dette er ikke første gangen Jimmy Choo har samarbeidet med andre designere. Tidlig i fjor laget Jimmy Choo støvler i samarbeid med Hunter, og i november gjorde de designskoene tilgjengelig for et langt større publikum gjennom sin lavpriskolleksjon for H&M.

Slik har luksusskoene nesten blitt allemannseie, selv om de skyhøye signaturhælene spente ben på manges Jimmy Choo-drøm. Men gjennom Uggsene blir nå Jimmy Choo endelig komfortabelt.

Les også:

Slik pimper du dressen din

Førstehjelp til huden dagen derpå

Pur norsk interiørbutikk

Se ung ut, lev lenger

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning