Hvordan vil DU at gutta skal kle seg? Stem på din favorittstil her (du finner avstemningen nederst i saken).

Vi er fullt klar over at det finnes utallige klesstiler, så dette blir selvfølgelig en grov skisse av alle valgmulighetene.

Likevel har vi valgt å være nokså kategoriske, og funnet frem til seks stiler: Hipster, klassisk preppy, rugged, rocka, casual pent og avslappet.

Du trenger ikke like alle antrekkene som skal representere en og samme stil, men heller gå for en følelse eller visse kjennetegn eller detaljer du gjerne snur deg etter på gata.

Så da er det bare å si: Klar, ferdig, STEM!

Stilene

Hipster: Denne mannen følger med på moten, men gjør egne tolkninger av den. Stikkord her er kreativ, ujålete, hverdagslig, og med hint av retropreg i stilen.

Klassisk preppy: Fargene som dominerer her er blått og hvitt, og stilen grenser nesten litt mot det maritime. Stikkordene her er Ralph Lauren møter Harvard.

Rugged: Her går det mye i jordfarger og materialer som tweed. Nøkkelplagg her er rutete skjorte og duffelcoat. Kan til tider se litt ut som han kommer rett fra skoghytta der han har hogd tømmer hele dagen.

Rocka: Skinny jeans, mørke farger og en solid skinnjakke preger denne mannens garderobe. Gjerne et par vintage t-skjorter med bandlogoen trykt til brystet.

Casual pent: Enkle fargekombinasjoner, kvalitet i tøyet og naturfiber som for eksempel bomull. Skiller seg ikke ut i mengden, men er opptatt av hva han har på seg.

Avslappet: Kombinerer gjerne en hettegenser og jeans, og er opptatt av at antrekket skal være både behagelig og fint.

AVSTEMNINGEN KOMMER ETTER BILDENE.

HIPSTER: Denne mannen følger med på moten, men gjør egne tolkninger av den. Stikkord her er kreativ, ujålete, hverdagslig, og med hint av retropreg i stilen. © FOTO: Fashionbeans.com, Lookbook.nu, Lequick.tumblr.com

KLASSISK PREPPY: Fargene som dominerer her er blått og hvitt, og stilen grenser nesten litt mot det maritime. Stikkordene her er Ralph Lauren møter Harvard. © FOTO: Mensfashionworld.tumblr.com, Lookbook.nu

RUGGED: Her går det mye i jordfarger og materialer som tweed. Nøkkelplagg her er rutete skjorte og duffelcoat. Kan til tider se litt ut som han kommer rett fra skoghytta der han har hogd tømmer hele dagen. © FOTO: Beautyworldnews.com, Mensfashionworld.tumblr.com

ROCKA: Skinny jeans, mørke farger og en solid skinnjakke preger denne mannens garderobe. Gjerne et par vintage t-skjorter med bandlogoen trykt til brystet. © FOTO: Theclassyissue.com, Lookbook.nu, Fashables.com

CASUAL PENT: Enkle fargekombinasjoner, kvalitet i tøyet og naturfiber som for eksempel bomull. Skiller seg ikke ut i mengden, men er opptatt av hva han har på seg. © FOTO: Bangarangblog.com, Lookbook.nu

AVSLAPPET: Kombinerer gjerne en hettegenser og jeans, og er opptatt av at antrekket skal være både behagelig og fint. © FOTO:Discover10.com, Stella Pictures, Costinm.com

Avstemning

Hvordan vil du at typen skal kle seg?

Avgi din stemme her.
4% stemmer

Hipster

22% stemmer

Klassisk preppy

12% stemmer

Rugged

12% stemmer

Rocka

21% stemmer

Casual pent

29% stemmer

Avslappet

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!