Lauren Conrad fra The Hills

Klærne selger ikke

Lauren Conrads store designerdrøm kan havne i vasken.

DROPPES: Klærne Lauren har designet selger såpass dårlig at det ikke er noe poeng for butikkene å føre dem lenger.
DROPPES: Klærne Lauren har designet selger såpass dårlig at det ikke er noe poeng for butikkene å føre dem lenger. Foto: Foto: Bulls
Sist oppdatert
KLESDESIGNER: Lauren lanserte sitt eget klesmerke i 2007.
KLESDESIGNER: Lauren lanserte sitt eget klesmerke i 2007. Foto: Foto: Stella

Som så mange andre kjendiser, har også TV-personligheten Lauren Conrad (22), som er kjent fra den halvdokumentariske serien «The Hills» på MTV, hevet seg på designertrenden. Men nå ser det ut som om hennes store drøm om å bli anerkjent som en klesdesigner kan være over.

Ifølge OK!, selger nemlig ikke klærne hennes godt nok til at det er noe poeng for klesbutikkene å føre dem lenger.

Den trendy butikken Kitson i West Hollywood annonserte tidligere i uken at de ikke kommer til å selge klærne hennes fordi interessen for dem var fallende.

- Salget var tamt. Til å begynne med var det supert, forteller eieren av butikken.

Ville ikke promotere

Hun klager over at de flere ganger har prøvd å få Lauren til å komme og promotere klærne sine personlig, men folkene hennes fant aldri en tid som passet.

- De trenger å forstå at det ikke er annerledes enn å selge albumet ditt, TV-showet ditt, filmene dine. Du må fortsette å promotere det, sier hun til OK!

Lauren begynte med å selge klærne som hun selv hadde desinget over nett i fjor, og hadde sin catwalk debut under moteuken i Los Angeles i mars i år.

- Mote er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre, helt siden jeg gikk i sjette klasse, fortalte hun den gang.

Lysten på å promotere klærne sine er tydeligvis ikke like stor, og det ser nå ut som om karrieren som desinger kan være over omtrent før den var i gang.

TV-KJENDIS: Lauren ble kjent gjennom tv-serien "The Hills" på MTV. Her sammen med Whitney Port og Stephanie Pratt som også er med i showet.
TV-KJENDIS: Lauren ble kjent gjennom tv-serien "The Hills" på MTV. Her sammen med Whitney Port og Stephanie Pratt som også er med i showet. Foto: Foto: Stella

Denne saken ble første gang publisert 16/07 2008, og sist oppdatert 04/05 2017.

Les også