Konkurranse:

Vinn premierebilletter og fin høstjakke

Svar på ett enkelt spørsmål!

KONKURRANSE: Ingrid Bolsø Berdal som Dagmar i actionfilmen Flukt. Svar på ett enkelt spørsmål om filmen, og du kan vinne!

KONKURRANSE: Ingrid Bolsø Berdal som Dagmar i actionfilmen Flukt. Svar på ett enkelt spørsmål om filmen, og du kan vinne! Foto: Fantefilm Fiksjon AS

Publisert Oppdatert
FRA FILMEN: Isabel Andreasen som Signe i actionfilmen Flukt.

FRA FILMEN: Isabel Andreasen som Signe i actionfilmen Flukt. Foto: Fantefilm Fiksjon AS

VINN: Kinobilletter til det norske actioneventyret Flukt, superfin høstjakke og belte fra Haglöfs, samt drikkeflaske!

VINN: Kinobilletter til det norske actioneventyret Flukt, superfin høstjakke og belte fra Haglöfs, samt drikkeflaske! Foto: FOTO: Produsentene

Fredag 28. september er det premiere på den norske filmen Flukt.

Action i norsk villmark

Flukt beskrives som en annerledes norsk actionfilm. Handlingen er lagt til middelalderen, 10 år etter svartedaudens herjinger, og vi møter en fattig familie som legger ut på reise for å finne bedre levekår.

Ute i den norske villmarken blir de angrepet av en bande nådeløse mordere. Den eneste som blir spart er 19 år gamle Signe. Banden tar henne med tilbake til leieren sin. Her forstår hun fort at hun er tiltenkt en skjebne verre enn døden.

Signe innser at den eneste løsningen er flukt - og jakten er i gang.

Spennende rolleliste

Filmen har fått enorm respons internasjonalt, og er snart solgt til hele 60 land. Med Hollywood-aktuelle Ingrid Bolsø Berdal i hovedrollen, samt blant andre kjekkasen Tobias Santelmann, kjent fra Kon-Tiki, nykommer Isabel Christine Andreasen, «Norges sterkeste mann» Richard Skog, søte Milla Olin, kjent fra Engelen, og tidligere vokalist i Black Metal-bandet Gorgoroth, Kristian Espedal, på rollelisten, er det bare å glede seg!

Dette kan du vinne:

  1. Gore Tex ytterjakke til dame fra Haglöfs, til en verdi av kr 4699, samt 2 kinobilletter til filmen Flukt. Jakken Tilta Jacket er en vanntett trelags ytterjakke med Gore Tex Active og god pusteevne og tar lite plass sammenpakket.
  2. Et belte og en drikkeflaske fra Haglöfs, til en samlet verdi av ca. kr. 600. Drikkeflasken Klean Kanteen Vacuum Insulated er en varme- og kuldeisolerende flaske i rustfritt stål. Drikken holdes varm i seks timer og kald i 24 timer. Beltet er fire cm. bredt og i kraftig materiale, det er justerbart og har metallspenne med trykket logo.

Den premiereklare filmen er regissert av Roar Uthaug og produsert av Martin Sundland og Are Heidenstrøm i Fantefilm, som står bak filmer som Fritt Vilt og Arme Riddere. OBS! Filmen har 15 års aldersgrense.

Konkurransen varer til og med søndag 30. september - vinnerne kåres mandag 1. oktober.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning