Vask jula ut!

Vi vet alle hvordan det føles å se seg rundt i huset når jula er over. Glitter og granbar flyter i kriker og kroker. Vi har sotete vinduskarmer, ribbefett rundt ovnen og champagneflekket gulv etter nyttårsfeiringen.

Publisert Oppdatert

Er du rådvill og lurer på hva du skal gjøre?

Vi gir deg nå muligheten til å være med i konkurransen om en gratis 'vaske-ut-jula' rengjøring med Kamille og Jordan. Men da må du fortelle oss hvorfor akkurat du fortjener at noen tar vasken for deg!

Vi sender en profesjonell rengjøringsspesialist til en heldig vinner, som i ro og mak kan sitte og se rom for rom bli skinnende rene igjen ved hjelp av moderne rengjøring.

Jordan har kommet med en ny serie produkter som gjør vasken lettere og mer effektiv, samtidig som du ikke ødelegger miljøet med sterke kjemikalier. Moderne rengjøring innebærer to enkle prinsipper: Tørre overflater rengjøres med tørre mikrofiberkluter eller mopp, og flekker tas bort med vann!

Så har du alltid syntes tradisjonelle rengjøringsmetoder med bøtter, klut og diverse såper er kronglete, tilbyr Jordan nå en enklere løsning: Skaff deg en mopp, mikrofiberkluter i forskjellige farger til forskjellige rom, og et par gode sensitive hansker - og du kan kalle deg en moderne rengjører som tar vare på miljøet!

Alt du trenger å gjøre for å melde deg på konkurransen er å sende oss en mail hvor du svarer på et enkelt spørsmål, og deretter forklarer hvorfor vi akkurat skal velge din bolig til å bli vasket.

Hovedpremiens verdi er på kr 3250,-

10 ekstrapremier deles også ut - bestående av Jordan-produkter.

Svarfrist: 19. desember

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning