Store ord på liten skjerm

Den kom kanskje med et lite pip, men ga deg likevel hjertebank, klump i halsen eller hakeslepp. Hvilken SMS glemmer du aldri? Send den til oss og få den på trykk i Kamille!

080208
Kamille
Sms og internett florting

080208 Kamille Sms og internett florting Foto: scanpix

Publisert Oppdatert

For 15 - 20 år siden sto forkortelsen SMS for noe så kjedelig og snusfornuftig som Sparing Med Skattefradrag. Siden den tid er vi nordmenn blitt storforbrukere av SMS og sender 3,4 milliarder tekstmeldinger i året! Flesteparten går umiddelbart i glemmeboka. De inneholder dagsaktuelle beskjeder om forsinkelser på toget, henting av unger og handlelister på RIMI. Men noen SMS'er lagrer vi på telefonen og i hukommelsen. Det er de som ga oss hjertebank, klump i halsen eller hakeslepp. Noen SMS'er forandrer livet vårt. Noen bærer bud om fødsler, andre om død. Noen frir på SMS og noen slår opp. Der telegrammet høytidelig overbrakte sitt kortfattede budskap om livets milepæler i gamle dager, får vi nå alle nyhetene på en bitte liten skjerm.

Vil du dele den mest uforglemmelige tekstmeldingen du har fått med Kamille? Vi ønsker oss poetiske, romantiske, nostalgiske, rørende, dramatiske eller morsomme SMS'er. Aller helst vil vi ha meldingen akkurat slik den sto, med samme skrivemåte, tegnsetting og symboler. Kanskje nettopp din SMS kommer på trykk i Kamille? Send bidraget ditt i feltet under!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning