Nå er det endelig på tide å ta frem de nette sommerkjolene, lårkorte skjørten og de frekke shortsene. Etter en kald vinter er det likevel ikke alle som har lekre ben. Her er fem enkle tips til fine, sommerklare ben.

1. Bruk skrubb

Nå skal gamle døde hudceller vekk og den myke og glatte sommerhuden frem. Peel huden med en skrubbhanske. Har du sart hud bør du anvende en mildere peeling.

2. Hårfjerning

Barberhøvelen eller hårfjerningskrem er perfekt til å fjerne hår her og nå, men velger du å vokse eller bruke epilator rives hårene av ved roten. Dette fører til at det hårfrie resultatet varer lengre.

(Teksten fortsetter under bildet)

=

Pixie Geldof, Tylor Momsen, Alexa Chung og Beyoncé i korte varianter. © Foto: Stella

3. Tilfør fuktighet

For å beholde hudens elastisitet og mykhet må du tilføre fukt. Smør bena godt gjennom sommeren og bruk solkrem med god faktor i solen. Dett er ekstra viktig rett etter hårfjerning.

4. Selvbruning

Selv om selvbruning er juks, er det lov å kick starte sommeren med en lett brunfarge. Husk å følge bruksanvisningen nøye for et lekkert resultat.

5. Høye hæler

Dette er ikke et must, men lange ben er aldri feil!

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!