Anne Cathrine Reinvold

Alder: 43

Jobb: Leder av et innkjøpskontor

Bosted: Oslo

Sivilstand: Samboer

Barn: Kristian Andreas (7), Filip August (2), Tom Fredrik (1) og bonusbarn Malene (9) og Markus (6)

Vi gir noen av Kamille-leserne muligheten til å bli ny, og denne gangen er det Anne Cathrine Reinvold (34) fra Oslo sin tur.

Hun syntes at det var en veldig kul opplevelse å være modell for en dag.

- Jeg føler meg heldig som fikk være med på dette, sier hun til Kamille.

Hvem er du?

- Jeg er en travel, fulltidsarbeidende kvinne som har fått livet endret stort de siste tre årene.

- Fra å være alene med omsorgen for en liten gutt, har jeg nå fått samboer, to bonusbarn og to små barn med den nye samboeren. I tillegg til å sjonglere familie og jobb, prøver jeg å sette av tid til venninner.

Hvorfor vil du ha hjelp med stilen?

- Det har bare gått i gravidtøy de siste årene, og nå som jeg er ute i full jobb igjen kjenner jeg et sterkt behov for oppgradering.

- Kroppen har forandret seg en del etter barnefødsler, og det føles ikke bra å presse seg inn i de gamle klærne.

Hva slags forventninger hadde du til denne dagen?

- Dette er noe utenfor min komfortsone. Var litt nervøs for å stå foran kamera, men gledet meg til en hel dag med bare fokus på meg - moro!

Hva pleier du å gå med til vanlig?

- Olabukser med bluse eller genser. Liker ikke å vekke for mye oppsikt, så jeg hadde aldri valgt mønstrede bukser og skjørt.

Hvem pynter du deg for?

- Aller mest for meg selv. For å føle meg vel. Jeg pynter meg også for samboeren min, det er jo hyggelig hvis han synes jeg er fin. Ellers ønsker jeg heller ikke å skille meg for mye ut i venninnegjengen.

Hvordan var det å være Kamille-modell?

- Dette var en kjempefin og annerledes dag. Fikk spesielt gode tips til hår og sminke. Noen av klærne føltes uvant, jeg som bruker mest olabukser til vanlig synes først det var rart med skjørt og kåpe, men jeg synes det var fint når jeg fikk det på.

- Jeg har fått opp øynene for andre klær enn jeg har sett på før.

Makeover-teamet:

Kamille stilte mannsterke med bli ny-team: Frisør Adam Schjølberg fikset lokkene, stylist Isabel Ødegård plukket antrekk og makeupartist Jorun Hansen sminket.

Makeover

PRODUKTTIPS: Sko fra Nelly, kr 499. Strikkejakke fra Lindex, kr 299. Skjørt fra Bik Bok, kr 129. Skjorte fra Bik Bok, kr 299. ANNE CATHRINE HAR PÅ SEG: Skjørt fra Ganni, kr 949. Sko fra Bianco, kr 1099. Veske fra Ganni, kr 1499. Strikkegenser fra Bik Bok, kr 299. © FOTO: Lars Evanger, produsenten

Stylingtips:

En lekker ulljakke eller -genser passer fint til både jeans, dressbukser, skjørt og kjoler, og styles både opp og ned med tilbehør som sko, smykker og skjerf.

Kombinerer du jakken med en bukse eller et skjørt i ull blir du både varm og hverdagsfin.

Makeover

ANNE CATHRINE HAR PÅ SEG: Strikkegenser fra IBEN, kr 1199. Jeans fra Mardou & Dean, kr 1700. Veske fra Magmalou, kr 2349. Kåpe fra Ganni, kr 2599. Sko fra H&M, kr 250. Bluse fra Ganni, kr 1849. PRODUKTFORSLAG: Kasjmirgenser fra Kashmina, kr 1899. Topp fra Filippa K, kr 350. Bukse fra Ganni, kr 949. Sko fra Ald, kr 799. © FOTO: Lars Evanger, produsenten

Makeover

TIDSRIKTIG FRISYRE: Anne Cathrine har fått en knute på toppen, som både er avslappende og tidsriktig. © FOTO: Lars Evanger

Håret

- Anne har et typisk norsk, lysnet og stripet hår. Jeg klippet fronten hennes litt kortere for å gi henne litt å leke med når hun stylet i hverdagen, forteller frisør Adam Schølberg.

Han stylet håret i to looks; en litt tilfeldig rufsete, og en med knute på toppen.

- Begge avslappede og tidsriktige stiler, sier frisøren.

Sminken

- Her har jeg lagt en kobberfarget skygge på øyelokket, samt en cappuccino-farget skygge i globalen, forteller makeupartist Jorun Hansen.

Grunnen til at hun har brukt disse fargene er fordi de framhever øynene til Ann Cathrine..

- Litt punktvipper er lov, det gir det lille ekstra!

Deretter har hun brukt brun kajal, og duset ut med brun skygge langs vipper oppe og nede, for å gi et mer åpent blikk.

- Foundationen er lett og luftig, i Annes hudtone, med litt rouge i eplekinn for en frisk glød, sier makeupartisten.

Til slutt har leppene har fått en pudderrosa leppestift, toppet med gloss.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!