Hvem har vel ikke stil seg selv spørsmål: "Hvor mye penger bruker jeg egentlig på utseendet mitt?"

Svaret kan nok være både varierende og overraskende for mange, men én ting er sikkert; vi bruker mer og mer penger på sminke og hudpleie.

For mange er det nærmest terapeutisk å investere i dyre hudkremer, mens andre ser det som en nødvendighet.

Vi skriver en artikkel om hvor mye penger Kari Nordmann egentlig bruker på sminke og hudpleie, og lurer derfor på hva DITT skjønnhetsbudsjett er.

Under finner du fire forskjellige månedlige budsjetter, og hva de mer eller mindre ville inneholdt.

Det er klart det kan være litt slingring her - så legg gjerne igjen en kommentar nederst hvis du vil dele noe mer med oss!

Budsjettene

MELLOM 100-300 KRONER: Sminke og hudpleie er noe du ikke vil bruke for mye penger på, uansett om du liker det eller synes det er et mas. Du unner deg et par basisprodukter i ny og ne, men holder deg som oftest til en fuktighetskrem som gjør nytta si og en rimelig maskara.

MELLOM 400-800 KRONER: Sminke og hudpleie er både gøy og viktig for deg. Du liker godt kjente merker, og er hverken redd for å eksperimentere med sminke eller prøve ut nye produkter. For at sminken skal se best mulig ut, er også hudpleie litt viktig for deg. Enten bruker du mest penger på hudpleie, eller på sminke - men sjeldent begge deler.

MELLOM 1000-1500 KRONER: Du liker å investere i dyre og ekslusive merker - både når det gjelde sminke og hudpleie, og går til innkjøp av mellom en til fire produkter i måneden, i tillegg til hudpleietime.

MELLOM 1800-2200 KRONER: Du liker både dyre merker og kosmetiskebehandlinger som Botox og Restylane. Vippeextension har nærmest blitt et must, og hvordan ansiktet ser ut både med og uten sminke er svært viktig for deg.

Avstemning

Hvor mye bruker du på sminke og hudpleie i måneden?

hvor mye penger koster hudpleie og sminke
44% stemmer
Mellom 100-300 kroner
hvor mye penger koster hudpleie og sminke
38% stemmer
Mellom 400-800 kroner
hvor mye penger koster hudpleie og sminke
13% stemmer
Mellom 1000-1500 kroner
hvor mye penger koster hudpleie og sminke
5% stemmer
Mellom 1800-2200 kroner
hvor mye penger koster hudpleie og sminke

MELLOM 100-300 KR: Sminke og hudpleie er noe du ikke vil bruke for mye penger på, uansett om du liker det eller syns det er et mas. Du unner deg et par basisprodukter i ny og ne, men holder deg som oftest til en fuktighetskrem som gjør nytta si og en rimelig maskara. © FOTO: Produsentene.

hvor mye penger koster hudpleie og sminke

MELLOM 400-800 KR: Sminke og hudpleie er både gøy og viktig for deg. Du liker godt kjente merker, og er hverken redd for å eksperimentere med sminke eller prøve ut nye produkter. For at sminken skal se best mulig ut, er også hudpleie litt viktig for deg. Enten bruker du mest penger på hudpleie, eller på sminke, men sjeldent begge deler. © FOTO: Produsentene.

hvor mye penger koster hudpleie og sminke

MELLOM 1000-1500 KR: Du liker å investere i dyre og eksklusive merker, både når det gjelde sminke og hudpleie, og går til innkjøp av mellom 1-4 produkter i måneden i tillegg til hudpleietime. © FOTO: Produsentene.

hvor mye penger koster hudpleie og sminke

MELLOM 1800-2200 KR: Du liker både dyre merker og kosmetiske behandlinger som botox og restylane. Vippeextension har nærmest blitt et must, og hvordan ansiktet ser ut både med og uten sminke er svært viktig for deg. © FOTO: Produsentene.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!